Ben jij iemand die vooruit wilt lopen op de rest? En altijd het nieuwste van het nieuwste wilt? Als jij die echte trendzetter bent, en keuze wilt hebben uit de meeste exclusieve kleding, dan ben je bij TRUD aan het juiste adres! Shop nu online de allernieuwste kleding. Van een armbandje tot jurk en van haarband tot aan broek. Bij ons vind je alles. Zo weet je zeker dat je bij ons gegarandeerd slaagt voor de leukste outfits van nu!

90 artikelen  Keuze uit heel veel merken

Niet heb je bij ons alleen de keuze uit ontzettend veel kledingstukken, maar ook uit verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld meerdere kledingstukken van de merken Alix, Guess, dante6, Set, Deabused en meer. Ook voor leuke hebbedingetjes en accessoires voor in huis slaag je bij TRUD. Want we hebben niet alleen exclusieve kleding, maar ook exclusieve home artikelen. Zo hebben wij verschillende artikelen van de merken Voluspa, PTMD en &Klevering.

Shop online of kom langs

Bij TRUD bestel je gemakkelijk alles online. Zowel onze kleding als onze andere artikelen. Ben je echter nog nieuwsgierig of ben je er nog niet helemaal uit? Of wil je misschien eerst even passen en kijken hoe iets staat? Of misschien wil je advies van één van onze medewerkers? Dat is natuurlijk geen probleem! Je kunt altijd bij ons langskomen in de winkel. We zijn te vinden aan de hoofdstraat in Emmen. We zien je graag in onze winkel!