Strellson, ookwel Strellson AG, is een Zwitsers herenmerk. In Zwitserland wordt Strellson gezien als het grootse herenmodemerk. Niet zo gek als je bekijkt wie de oprichters zijn: Strellson werd in 1984 opgericht door mode-experts en voormalig Hugo Boss eigenaars Uwe Holy en Jochen Holy.

9 artikelen  

Verwijder alle


DE STIJL EN KWALITEIT VAN STRELLSON

Strellson is gevestigd in Kreuzlingen en is onderdeel van de Holy Fashion Group. Strellson heeft zijn vizier gericht op mannen tussen de 25 en 40 jaar met betaalbare zakelijke en casual mode van kwaliteit. De eerste collectie van Strellson bestond uit kwaliteit pakken, broeken en blazers en was meteen populair in bijvoorbeeld Nederland en Duitsland. Het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd kledingmerk. Strellson maakt kleding en schoenen voor mannen, die opzoek zijn naar stijlvolle en perfect passende kleding.

DE GEDACHTE VAN STRELLSON

Niet alleen de schoenen maken de man, maar ook de kleding maakt de man. Volgens Strellson zegt de kleren die een man draagt veel over zijn persoonlijkheid. Omdat iedereen anders is, is er bij Strellson genoeg keuze en vrijheid om jouw favoriete look te maken. De vrijheid en keuze komen naar voren bij de optie om pakken samen te stellen met verschillende materialen. Mix & match om zo jouw persoonlijkheid uit te stralen.

JOUW STRELLSON VERKOOPPUNT

TRUD is jouw Strellson verkooppunt. Naast onze webshop hebben we namelijk een fysieke winkel in Emmen (Drenthe)! Bekijk ons assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop online snel één van de kwaliteitsproducten van Strellson.

VANDAAG VOOR 16:00 BESTELD, DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN

Bij Trud streven we er naar om bestellingen voor 16:00 dezelfde dag nog te verzenden. Dit is afhankelijk van of het product nog voorradig is. Dit kun je gemakkelijk zien door te klikken op het gewenste product. Heb je vragen over één van onze producten? Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0591 - 649 933.