TRUD: Jouw SET online shop. De selfmade Duitse ontwerpster Maya Junger is ruimdenkend, zelfverzekerd, casual en verfijnd. Deze kenmerken komen ook zeker terug in de ontwerpen van het merk. SET Fashion is een premium dameskleding merk dat staat voor een eigentijdse, urban casual look. Alle stukken zijn gemakkelijk te combineren en stralen een nonchalante, vrouwelijke edgy sexyness uit. Shop jouw SET dameskleding nu online bij TRUD.nl!.

26 artikelen  

Verwijder alle


SET Fashion: het merk

Het merk SET Fashion streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen en daarom wordt de collectie grotendeels in Europa geproduceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van de mooiste materialen en stoffen. SET, opgericht in 2009, heeft zich sindsdien ontwikkeld tot internationaal wereldmerk op het gebied van dameskleding dat naam maakt met fijne stoffen, hoogwaardige afwerking en sterke fashion statements. Het merk breidt zich snel uit. SET is momenteel verkrijgbaar bij ongeveer 1.000 verkooppunten in ongeveer 20 landen over de hele wereld.

SET Verkooppunt

TRUD is jouw SET verkooppunt in Emmen (Drenthe). Inmiddels verkopen wij SET al ruim 4 jaar met heel veel plezier en succes. Dit komt met name door de goede pasvorm, de mooie rijke stoffen en perfecte afwerking. Elke vrouw van jong tot oud kan schitteren in SET.Naast onze webshop hebben we namelijk ook een fysieke winkel! Bekijk ons SET assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop jouw SET items online.