Koll3kt is een nieuw Nederlands mannenmerk dat al aardig aan de weg timmert. Koll3kt richt zich met hun collecties op de mannen die stijlbewust zijn en zoeken naar kwaliteit en innovatie. Koll3kt werkt met kwalitatieve materialen en heeft comfort en gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. De kleding is voor een groot gedeelte in Italië gemaakt, met een oog voor functionele details.

12 artikelen  

Verwijder alle


Het verhaal achter Koll3kt

Koll3kt is een relatief nieuw mannenmerk uit Nederland. Koll3kt is opgericht door Jos, Pascal en Marielle. De ‘3’ in Koll3kt staat er niet zonder reden. De 3 staat voor de volgende drie motivaties: functionaliteit, kwaliteit en innovatie. De naam Kollekt staat weer voor het verzamelen (collect) van kleding. Koll3kt hanteert erg mannelijke details in hun collecties. Denk hierbij aan stoere kleuren en stevige materialen die vaak water- en vuilwerend zijn. Hiernaast heeft elk artikel een uniek Koll3kt label.

De collectie van Koll3kt

Hoe val je op als kledingmerk? Door uniek te zijn. En als er iets is wat Koll3kt is, dan is het wel uniek zijn. Koll3kt onderscheidt zich door erg leuke en bijzondere technische details toe te voegen aan hun collecties. Zo maken ze zakken speciaal voor je telefoon, hebben ze waterdichte ritsen en hebben de artikelen ademende stoffen. De broeken van Koll3kt beschikken over een band, waardoor je broek niet zomaar afzakt en de T-Shirts zijn aan de achterkant langer dan aan de achterkant. Is Koll3kt wat voor jou? Koll3kt dan snel hier de collectie van dit unieke merk.

JOUW Koll3KT VERKOOPPUNT

TRUD is jouw Koll3kt verkooppunt in Emmen (Drenthe). Naast onze webshop hebben we namelijk ook een fysieke winkel! Bekijk ons Koll3kt assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop online snel één van de kwaliteitsproducten van AliKoll3kt!

VANDAAG VOOR 16:00 BESTELD, DEZELFDE DAG NOG VERZONDEN

Bij Trud streven we er naar om bestellingen voor 16:00 dezelfde dag nog te verzenden. Dit is afhankelijk van of het product nog voorradig is. Dit kun je gemakkelijk zien door te klikken op het gewenste product. Heb je vragen over één van onze producten? Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0591 - 649 933.