TRUD: Jouw Drykorn online shop. Het Duitse merk Drykorn staat voor hoogwaardige kwaliteit en zeer goede pasvormen. De collectie van Drykorn is modieus, chic en stoer op een klassieke tijdloze manier. Shop jouw DRYKORN dameskleding nu online bij TRUD.nl!.

7 artikelen  

Verwijder alle


Drykorn: het merk

Het merk DRYKORN biedt een totaalcollectie. Bij Drykorn kan je terecht voor de mooiste pakken, klassieke jurkjes en de stoerste jeans. Kortom, ze zijn sterk op alle gebieden. De stijl van Drykorn is te omschrijven als edgy, klassiek en tijdloos. De Materialen die gebruikt worden in de ontwerpen zijn van de beste kwaliteit en de meeste materialen zijn van natuurlijke oorsprong.

Drykorn Verkooppunt

TRUD is jouw Drykorn verkooppunt in Emmen (Drenthe). Wij verkopen Drykorn met heel veel plezier en succes. Dit komt met name door de goede pasvorm, de mooie rijke stoffen en perfecte afwerking. Elke vrouw van jong tot oud kan stralen in Drykorn.Naast onze webshop hebben we ook een fysieke winkel waar we Drykorn verkopen! Bekijk ons Drykorn assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop jouw Drykorn items online.