TRUD: Jouw Dante6 online shop. Dankzij haar liefde voor hoogwaardige kwaliteiten en mooie silhouetten begon Evelyne Brekelmans in 2009 het Nederlandse merk Dante6. Inmiddels wordt het merk verkocht in meer dan 12 landen en is Dante6 één van de toonaangevende merken in de Nederlandse mode. Dante6 staat voor betaalbare luxe artikelen gemaakt van de mooiste materialen met fijne details. Shop jouw Dante6 kleding nu online bij TRUD.nl!

18 artikelen  

Verwijder alle


Dante 6 Jurkjes

In onze collectie vindt je ieder seizoen de nieuwste Dante 6 jurkjes. Zo ben jij altijd voorzien van de mooiste en nieuwste Dante 6 kleding. Dante6 kiest voor haar jurken/dresses alleen de mooiste stoffen uit, zodat het ontwerp het beste tot haar recht komt. Het Nederlandse modemerk Dante 6 is zich bewust van de nieuwste trends en brengt brengt high-end kwaliteit dresses bij jou thuis!

Jouw Dante6 verkooppunt

TRUD is jouw Dante6 verkooppunt in Emmen (Drenthe). Naast onze webshop hebben we namelijk ook een fysieke winkel! Bekijk ons Dante6 assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop online snel één van de kwaliteitsproducten van Dante6!