Baum und Pferdgarten gaat voor een kleurrijke zomer

Met de nieuwe collectie van Baum und Pferdgarten ben je helemaal klaar voor de zomer! De vrolijke kleuren passen perfect bij een warme zomerdag. Wees authentiek en kies deze zomer voor een exclusieve kledingstijl. Ga samen met Baum und Pferdgarten voor een kleurrijke zomer! Benieuwd wat we allemaal in huis hebben? Kom eens langs bij ons in de winkel of shop hier jouw Baum und Pferdgarten modestuk!

19 artikelen  

Verwijder alle


Exclusieve kleding van Baum und Pferdgarten

Bekijk hier ons veelzijdige aanbod van Baum und Pferdgarten. opvallende prints en felle kleuren hebben een groot aandeel in deze tijdloze damescollectie. Het assortiment van Trud biedt zomerse jurkjes, truien, T-shirts en accessoires van hoogwaardig kwaliteit. Bekijk bijvoorbeeld de Top MELVINA Green, een lichtgroene, luchtige top met ontblote schouders en ronde halslijn. Een uniek modestuk van Baum und Pferdgarten, nu beschikbaar bij Trud in Emmen.

De eigentijdse stijl van Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is een ambitieus Deens kledingmerk uit Kopenhagen dat in 1999 is opgericht door Rikke Baumgarten en Helle Hestehave. De naam van het merk is ontstaan door het combineren van beide namen. Het merk is al in ruim 25 landen wereldwijd verkrijgbaar en breidt zich nog steeds uit naar andere landen. De kleding van Baum und Pferdgarten kan door veel verschillende vrouwen op veel verschillende manieren gedragen worden. Het Deense modehuis heeft een eigentijdse, exclusieve stijl en maakt kleding die een eigen verhaal kunnen over brengen.

Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden

Bij Trud streven we er naar om bestellingen voor 16:00 dezelfde dag nog te verzenden. Dit is afhankelijk van of het product nog voorradig is. Dit kun je gemakkelijk zien door te klikken op het gewenste product. Heb je vragen over één van onze producten? Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken op 0591 - 649 933.