TRUD: Jouw Amsterdenim online shop. Het Nederlandse merk Amsterdenim werd in 2014 opgericht door Amsterdammer Ben Fokkema. Amsterdenim is gemaakt voor elke man, of je nu een stevig of smal figuur hebt. Naast comfort heeft Amsterdenim een groot oog voor detail. Shop jouw Amsterdenim kleding nu online bij TRUD.nl!

11 artikelen  

Verwijder alle


Amsterdenim Jeans

In onze collectie vindt je ieder seizoen de nieuwste Amsterdenim shirts, jasjes, truien en overhemden. Zo ben jij altijd voorzien van de mooiste en nieuwste Amsterdenim kleding. Bij Amsterdenim wordt erg gelet op de datails. Een van die details is het logo dat refereert aan de puntdaken van de Amsterdamse huizen, zeilen (met oog op de geschiedenis van Amsterdam als handelsstad over water), de welbekende bruggen van de hoofdstad, de grachten, diamanten en natuurlijk aan het merk Amsterdenim, waarvan alle letters in het logo zijn verwerkt.

Jouw Amsterdenim verkooppunt

TRUD is jouw Amsterdenim verkooppunt in Emmen (Drenthe). Naast onze webshop hebben we namelijk ook een fysieke winkel! Bekijk ons Amsterdenim assortiment online of bezoek onze sfeervolle winkel in Emmen. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou advies te geven over het combineren en helpen je graag in de zoektocht naar een passende outfit voor een bepaalde gelegenheid. Wacht niet langer en bezoek onze winkel in Emmen of shop online snel één van de kwaliteitsproducten van Amsterdenim!