Exclusieve mode voor mannen

Exclusieve herenkleding koop je online bij TRUD. Op zoek naar kleding die past bij de laatste trends op het gebied van lifestyle en kleding? Bij ons vindt je de mooiste en meest unieke kledingmerken voor mannen, Wij bieden jou alle inspiratie om jouw garderobe aan te vullen met originele en unieke items. Shop jouw herenkleding nu online!

91 artikelen  Dé plek voor Herenkleding in Emmen

Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel. TRUD is dan ook dé plek voor exclusieve herenkleding in Emmen. In 2006 zijn wij begonnen met onze mode- en lifestylewinkel mét café. Onze kledingwinkel in Emmen bevindt zich momenteel aan de HOOFDSTRAAT 10, in een prachtig monumentaal pand van omstreeks 1900. Het is onze missie om al onze klanten een fantastische shopping-experience te bieden. Bij ons geniet je van 200 vierkante meter (heren)mode, interieur, café en styling-advies. Liever online shoppen of oriënteren? Natuurlijk is al onze herenkleding ook online verkrijgbaar. Fijn om te weten: de items en de voorraad herenmode wordt door ons dagelijks geactualiseerd.

Complete outfits voor werk, vrije tijd en speciale gelegenheden

Op zoek naar een compleet nieuwe outfit? Onze stylisten helpen jou graag verder in de zoektocht naar bijvoorbeeld de perfecte outfit voor een evenement of speciale gelegenheid. Maar ook helpen ze je graag bij de samenstelling van jouw dagelijkse outfits voor werk of vrije tijd. In onze winkel en webshop vindt je alle items voor de perfecte outfit: Van overhemden en colberts tot polo's en unieke t-shirts. En van broeken, truien en knitwear tot jassen en schoenen.

Onze Herenmode: Unieke & Exclusieve merken

Het assortiment in onze winkel en webshop bestaat uit unieke en exclusieve merken herenkleding. Zo vindt u bij ons Herenkleding van onder andere: Strellson, Gabba en Koll3kt.Met de grootste zorg stellen wij ons assortiment samen. Bij ons loopt u dus nooit achter en vindt u altijd herenmode van nu! Dat wilt u toch ook? Bezoek onze winkel in Emmen of shop onze unieke herenkleding online!