Op zoek naar een mooie top voor boven je jeans of rok? Wil je een keer uit de comfort van een basic shirt stappen? Bij Trud ben je dan zeker aan het goede adres! Wij he…

26 artikelen  bben voor ieder wat wils en in veel verschillende kleuren! Keuze genoeg en met leuke printjes om een outfit net dat beetje echte pit te geven. De mooiste tops voor dames vind je bij TRUD in Emmen. Wij bieden jou exclusieve damesmode online! Bij ons vind je merken als Maria Tailor, Set, Dante6, Guess en meer. Kijk daarom snel bij onze collectie en vind jouw droom top!

Bestel online of kom bij ons langs

Bestel jouw dameskleding gemakkelijk online bij TRUD. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Bij ons vind je mooie dameskleding om je kledingkast mee aan te vullen. Van kleurrijk naar een meer basic look, bij ons slaag je gegarandeerd voor elke outfit! Wil je graag advies over een outfit of bij wat bij jou past? Dan kun je altijd bij ons langskomen! Onze medewerkers helpen je graag in onze winkel verder en vinden samen met jou de juiste outfit.