Heeft u behoefte aan een nieuwe tas? Dan ben je bij TRUD aan het juiste adres! Een tas is een must-have voor vrouwen en dat snappen wij! Dus waarom zou je dan…

18 artikelen  niet gaan voor een tas die er mooi uit ziet en waar alles in past? Ook als u een kleine, elegante tas zoekt kunt u bij ons terecht. Een tas is handig voor als je een dagje gaat shoppen, voor je sportspullen of als u op vakantie gaat of naar school. Bestel daarom uw tas gemakkelijk online bij TRUD.

Verschillende merken tassen

Wij hebben verschillende merken tassen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld mooie Amsterdenim tassen, of een heuptasje van het merk Alix. Of zoek je een nieuwe rugtas? Dan hebben we een mooie Royal Republic Backpack voor je! Zo hebben wij voor ieder wat wils.

Bestel je dameskleding online bij TRUD

Bij TRUD vind je de mooiste, exclusieve dameskleding online. Wij houden de trends bij en zorgen voor de meest trendy items voor jou! Bij ons slaag je gegarandeerd. Bestel daarom je dameskleding online bij TRUD. Ben jij iemand die eerst liever langs komt in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Onze deuren zijn voor je geopend. Je kunt ons vinden aan de Hoofdstraat in Emmen. Kom gerust eens langs! Ook voor advies kun je altijd bij ons langskomen. Onze medewerkers helpen je graag verder bij het kiezen van kleding wat écht bij je past.