Wil je graag een mooie, comfortabele trui voor de koudere dagen? Bij TRUD vind je de mooiste knitwear truien om uw outfit af te maken. We hebben k…

9 artikelen  nitwear in verschillende kleuren, met of zonder print en met verschillende modellen. Of je nou iemand bent die van een coltrui houdt of niet, bij ons slaag je altijd voor de mooiste trui! Bij ons kun je terecht voor verschillende merken. Zo hebben wij bijvoorbeeld knitwear van Dante6, Guess, Maria Tailor, Drykorn en meer! Zoek daarom niet verder en shop de mooiste knitwear online bij TRUD. Bij ons slaag je gegarandeerd voor de mooiste items.

Bestel uw dameskleding online bij TRUD

Bestel de de mooiste, exclusieve dameskleding online bij TRUD. Wij zijn altijd bij met de tijd en bieden jou de mooiste kleding van nu! Je scoort bij ons kleding items voor elk seizoen. Als je graag eerst wilt komen passen of advies wilt voor het samenstellen van een mooie outfit, kun je natuurlijk ook altijd langskomen bij ons in de winkel! Je vindt ons aan de Hoofdstraat in Emmen. Wij staan altijd voor je klaar!