Exclusieve dameskleding koop je online bij TRUD. Ben jij op zoek naar de laatste trends op het gebied van lifestyle en kleding? Bij TRUD vindt…

186 artikelen  je de mooiste kledingmerken, de nieuwste kleding voor dames én krijg je stylingadvies waarmee jij voor de dag kunt komen. TRUD biedt jou alle inspiratie om jouw garderobe aan te vullen met originele en unieke items.

Dé plek voor Dameskleding in Emmen

TRUD is dé plek om dameskleding te shoppen in Emmen. In 2006 zijn wij begonnen met onze mode- en lifestylewinkel mét café. Onze kledingwinkel in Emmen bevindt zich momenteel aan de HOOFDSTRAAT 10, in een prachtig monumentaal pand van omstreeks 1900. Het is onze missie om al onze klanten een fantastische shopping-experience te bieden. Bij ons geniet je van 200 vierkante meter (dames)mode, interieur, café en styling-advies. Liever online shoppen of oriënteren? Natuurlijk is al onze dameskleding ook online verkrijgbaar. Fijn om te weten: de items en de voorraad van TRUD wordt door ons dagelijks geactualiseerd.

Shop uw complete outfit nu bij TRUD

Een complete outfit shoppen? De stylisten van TRUD helpen u graag verder in de zoektocht naar bijvoorbeeld de perfecte outfit voor een evenement of speciale gelegenheid. Maar ook helpen ze je graag bij de samenstelling van jouw dagelijkse outfits. In onze winkel en webshop vindt je alle onderdelen van de perfecte outfit: Van jurkjes en broeken tot blazers en blouses en van schoenen tot jassen en accessoires die uw outfit écht af maken.

Damesmode bij TRUD: Unieke & Exclusieve merken

Het assortiment in onze winkel en webshop bestaat enkel uit unieke en exclusieve merken dameskleding . Zo vindt u bij ons dameskleding van onder andere: Baum und Pferdgarten, Maria Tailor & Alix the label. Gedreven door de nieuwste trends en ontwikkeling op fashion gebied, stellen wij met de grootste zorg, ons assortiment samen. Bij ons loopt u dus nooit achter en vindt u altijd damesmode van nu! Dat wilt u toch ook? Bezoek onze winkel in Emmen of shop onze unieke damesmode online!